40 19 55 82 | 40 68 55 82
Vi kører på hele
Sjælland, Falster og Møn

Bryllupsopdækning - rammen om festen

Hos Partyline teltudlejning får du professionel, erfaren og omhyggelig hjælp til bryllupsopdækning af både telt, borde, stole og omgivelser.

Hvad enten du ønsker en afslappet eller ekstravagant bryllupsfest har vi midlerne til at gøre din bryllupsfest til noget ud over det sædvanlige.

Her på siden er der rig mulighed for at undersøge vores forskellige service. Læs blandt andet mere om udlejning af borde og stole, udlejning af service eller udlejning af duge.
 

Besøg vores showroom

Du har måske allerede en klar idé om, hvordan din bryllupsopdækning skal være. I det tilfælde kontakter du os på telefon 40 19 55 82, og så finder vi hurtigt frem til det, du ønsker.

Det kan også være, du er lidt på bar bund og har brug for inspiration og gode råd samt vejledning. Så er du bestemt kommet til det rette sted.

Vi har et flot showroom fyldt med flotte og inspirerende opdækninger. Heriblandt til bryllup. Og med over 20 års erfaring i branchen giver vi dig vores bedste råd til, hvordan du får den perfekte bryllupsopdækning.
 

Romantik fra gulv til loft

Ved ethvert bryllup er romantik i højsædet. Det er dog forskelligt fra par til par, hvad romantik dækker over. Det kan være alt lige fra de små servietdetaljer til de flotte blomsterdekorationer på bordet.

Det handler altså om de ydre rammer for festen, og det er derfor vigtigt, at de afspejler brudeparrets personlige ønsker.
 

Få hjælp til din bryllupsopdækning

En smuk opdækning udgør rammen for både mad og fest. Det betaler sig derfor at gøre en ekstra indsats, men det kræver planlægning og mange ressourcer. Derfor kan du med fordel trække på vores erfaring og hjælp.

Vi giver os tid til dig og dine behov, og du er derfor garanteret bryllupsopdækning, hvor der er tænkt på helheden.

Kontakt os i dag på telefon 40 19 55 82, og få professionel hjælp til din bryllupsopdækning.
Klik her for at gå til bestillingsliste
Gør din fest uforglemmelig
Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Vælg dato:
 
By:
 
Cirka antal gæster:
 
Dine informationer:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Eventuel besked:
 
Party Line             www.absolutfest.dk             Københavnsvej 311 - 315             4760 Vordingborg             Tlf. 40 19 55 82
Party Line | www.absolutfest.dk | Københavnsvej 311 - 315 | 4760 Vordingborg | Tlf. 40 19 55 82