40 19 55 82 | 40 68 55 82
Vi kører på hele
Sjælland, Falster og Møn

Bryllupstelte med innerlining

Skal I giftes, og søger I et telt til den store dag, så kan Partyline teltudlejning stå for levering og opsætning af bryllupstelte med innerlining.

Du finder et bredt udvalg af bryllupstelte, som skaber en romantisk og eksklusiv stemning på dagen.

Læs mere her på siden, eller kontakt os på telefon 40 19 55 82. Så hjælper vi dig med at finde dit bryllupstelt.
 

Perfekt til den store dag – bryllupstelte med innerlining

Uanset om du holder vielsen, receptionen eller festen i det fri, skal du bruge et telt. Og det skal ikke være et hvilket som helst telt. Det skal være et robust og vejrbestandigt telt, der tager sig flot ud og udstråler elegance.

Du skal med andre ord vælge et bryllupstelt med innerlining af høj kvalitet. Med innerlining har du muligheden for at skabe unikke og personlige rammer om din fest. Innerlining er et dekostof, og du vælger om det skal pryde loftet eller hele teltet. Har du et farvetema, er det oplagt at kombinere innerlining med farvebånd eller andet, som danner helheden om din fest.

Resultatet er smukke rammer, som vil betage dine gæster og skabe den helt rette atmosfære for den store dag.
 

Få overblikket med den hele løsning

Hos Partyline teltudlejning gør vi meget ud af, at sætte os ind i jeres behov og ønsker for dagen, så I får de perfekte rammer for dagen. Vi tilbyder derfor at stå for den hele løsning, hvor I får erfaren og professionel rådgivning om de forskellige muligheder vedrørende blandt andet oppyntning, borddækning m.v.

Læs mere om vores service inden for bryllupsopdækning her.

Slip bekymringerne og streg op til flere punkter på huskelisten ved at vælge os som dit personlige bryllupsudlejningsfirma. Du får både styr på de ydre rammer (bryllupstelt) og de indre rammer (borde, stole, duge, service) hos Partyline teltudlejning.
 

Sæt flueben ved bryllupsteltet

Har du spørgsmål til vores udlejning af bryllupstelte med innerlining, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder hos os, er du velkommen til at ringe på telefon 40 19 55 82.

Du kan også se vores flotte showroom i Vordingborg, hvor du ser eksempler på bryllupsopdækninger og bryllupstelte med innerlining.

Kontakt os i dag og find bryllupsteltet til jeres store dag.
Gør din fest uforglemmelig
Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Vælg dato:
 
By:
 
Cirka antal gæster:
 
Dine informationer:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Eventuel besked:
 
Party Line             www.absolutfest.dk             Københavnsvej 311 - 315             4760 Vordingborg             Tlf. 40 19 55 82
Party Line | www.absolutfest.dk | Københavnsvej 311 - 315 | 4760 Vordingborg | Tlf. 40 19 55 82