40 19 55 82 | 40 68 55 82
Vi kører på hele
Sjælland, Falster og Møn

Lejebetingelser

LEJEN skal senest betales, når det lejede er opstillet. Der må ikke benyttes tegnestifter, tape, clips eller lignende på de lejede effekter. Lejer hæfter for alt det lejede materiel i lejeperioden. Ved skader eller mangler skal dette erstattes til dagspris. Udlejer hæfter ikke for skader på personer, bygninger eller andet materiel i udlejningsperioden.

TELTE til 150 personer eller derover kræver en særlig tilladelse fra den lokale beredskabschef. Det påhviler lejer at rekvirere de fornødne tilladelser fra de offentlige myndigheder.
Når teltet ikke anvendes, skal alle sider ALTID være påsat og teltet være helt lukket.

Det er ikke tilladt at anvende tape, clips eller andet til fastgørelse af skilte, flag eller lignende på teltene.

GULV som lægges af Absolutfest følger terrænet, medmindre andet er skriftligt aftalt. Det er ikke tilladt lejer at anvende søm/skruer i gulvet eller på anden måde beskadige dette.

BORDE/STOLE må IKKE udsættes for fugt eller direkte regn. Det er ikke tilladt at gå/stå på borde og stole lejet hos Absolutfest. Borde & stole skal afleveres i samme stand, som de blev leveret. Sker dette ikke, kan lejer pålægges et gebyr for ”særlig rengøring” af disse.

SERVICE er incl. opvask ved 85° - hvilket garanterer skinnende rent porcelæn, lige klar til opdækning. Der medfølger en seddel med oplysninger om pakning af brugt service, som de bedes følge nøje. Duge & stofservietter rystes kun for snavs og lægges i medfølgende vaskepose/lagen.

FEJL & MANGLER skal påpeges ved levering. Vi bestræber os selvfølgelig på at dette ikke forekommer, men skulle det ske, bliver der selvfølgelig omgående rettet op på dette.

OPVARMING af telte må kun ske med de gasovne som er leveret af Absolutfest, medmindre andet er aftalt. Det er under alle omstændigheder STRENGT FORBUDT at opvarme teltet ved hjælp af terrassevarmere – da de simpelthen smelter hul i teltdugen.

GRILL/ÅBEN ILD må ikke anvendes inde i teltet. Dette skal foregå minimum 10 meter fra teltet. Teltene er selvfølgelig fremstillet af brandhæmmende materiale, men af hensyn til teltets bevaring bør dette forbud overholdes.

TRANSPORT af lejede effekter SKAL ske forsvarligt i lukket vogn eller trailer. (Dog ikke hestetrailer). Dette påbud er alene sat for at bevare vor høje materielle standard.

TILFREDSHED er Absolutfests eget punkt. Det er uhyre vigtigt for os, at I som kunder er yderst tilfredse med vores service. Vi vil derfor til enhver tid, strække os til det yderste, for at sikre vores kunder en perfekt oplevelse.
Gør din fest uforglemmelig
Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Vælg dato:
 
By:
 
Cirka antal gæster:
 
Dine informationer:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Eventuel besked:
 
Party Line             www.absolutfest.dk             Københavnsvej 311 - 315             4760 Vordingborg             Tlf. 40 19 55 82
Party Line | www.absolutfest.dk | Københavnsvej 311 - 315 | 4760 Vordingborg | Tlf. 40 19 55 82