40 19 55 82 | 40 68 55 82
Vi kører på hele
Sjælland, Falster og Møn

Udlejning af service

Klik her for at gå til bestillingsliste
Når du skal holde din næste store fest, rækker dit eget service måske ikke til antallet af gæster. Det er der heldigvis råd for.
 
Hos Partyline tilbyder vi serviceudlejning i Næstved, Faxe og Præstø. Vi står også til rådighed med festudlejning på resten af Sjælland, hvor vi gerne står for levering og opsætning af alt lige fra telt til borde og stole.

Læs mere om leje af festtelt her.

Vil du høre mere om, hvordan vi med fordel kan tilpasse en løsning til dine behov og ønsker, er du velkommen til at kontakte os på telefon
40 68 55 82.

Service til enhver lejlighed

Hvad enten du planlægger den store bryllupsfest, en hyggelig sommerfest eller reception i firmaet, har vi servicet til lejligheden. Derudover tilbyder vi alt til festudlejning.

Med vores serviceudlejning i Faxe, Næstved og Præstø finder du et bredt udvalg af bestik, tallerkener og glas. Vi udbyder service, som er perfekt til det eksklusive og romantiske bryllup eller service, der er velegnet til havefesten. Udlejning af vores service er inklusive opvask ved 85° - hvilket garanterer skinnende rent porcelæn, der er klar til opdækning.

OBS: ALLE PRISER ER INKLUSIVE MOMS OG OPVASK
 

Få inspiration i Vordingborg-showroom

Dyk ned i vores sortiment, og find servicet til din fest. Du er også velkommen til at besøge vores showroom i Vordingborg, hvor du kan lade dig inspirere af forskellige bordopdækninger – både til bryllup og halbal.

Her ser du hele løsninger lige fra bestik og tallerkener til vaser og lysestager.

Vi vejleder dig naturligvis gerne i dit valg af service, så du får den perfekte sammensætning af både service, dug, borde, stole med mere.
 

Tilbydes der kun udlejning af service nær Sydsjælland og Falster?

Nej, naturligvis ikke. Du har også mulighed for at få glæde af vores tilbud om serviceudlejning i Præstø, Faxe og Næstved. Vi ser dog helst, at det er i forbindelse med en større løsning. For eksempel med teltudlejning eller udlejning af borde og stole.

Ønsker du at høre mere om vores forskellige udlejningsservices og øvrig festudlejning Sjælland, er du altid velkommen til at ringe og høre nærmere på telefon 40 68 55 82.
Klik her for at gå til bestillingsliste
Gør din fest uforglemmelig
Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Vælg dato:
 
By:
 
Cirka antal gæster:
 
Dine informationer:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Eventuel besked:
 
Party Line             www.absolutfest.dk             Københavnsvej 311 - 315             4760 Vordingborg             Tlf. 40 19 55 82
Party Line | www.absolutfest.dk | Københavnsvej 311 - 315 | 4760 Vordingborg | Tlf. 40 19 55 82