40 19 55 82 | 40 68 55 82
Vi kører på hele
Sjælland, Falster og Møn

Teltudlejning på Sjælland

Har du planlagt at holde årets sommerfest? Skal brylluppet fejres i det fri? Eller står næste firmaarrangement for døren, og søger I et sted, der tilbyder teltudlejning Sjælland? Vi dækker hele øen, men har særligt mange kunder til teltudlejning i Næstved, Præstø, Faxe og på Falster og Møn.
 
Uanset arrangement eller fest er du kommet til rette sted. Partyline teltudlejning på Sjælland er din personlige og engagerede samarbejdspartner til festen.
 
Ring på telefon 40 19 55 82 og hør mere om vores leje af festtelt på Sjælland, Falster og Møn.

Leje af festtelt – fleksible løsninger

 
Partyline teltudlejning tilbyder teltudlejning i Præstø, Faxe og Næstved til både private og erhverv. Du finder et bredt udvalg af teltløsninger, og stort set ingen opgave er umulig.
Vi tilbyder leje af festtelt til blandt andet:
 
•    Sommerfest
•    Konfirmation
•    Bryllup
•    Firmaarrangementer
•    Festivaler
•    Julemarkeder
Har du brug for den helt store pakkeløsning med både telt, borde, stole, duge, service, osv., står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder festudlejning og teltudlejning på hele Sjælland, herunder også Falster og Møn.
 
Læs for eksempel mere om vores udlejning af borde og stole.
 

Teltudlejning på hele Sjælland

 
Hvad end du skal holde familiefest, et stort firmaarrangement eller festival, kan vi hjælpe med at få styr på detaljerne. At finde den rigtige teltløsning er nemlig en stor del af arbejdet, når du skal blive klar til festlighederne. Et af vores specialer er teltudlejning, København og resten af Sjælland er på listen over de områder, vi typisk hjælper kunder i. Skal du bruge teltudlejning på Møn eller Falster, er der også hjælp at hente – bare tag fat i os.
 

20 års erfaring med festudlejning 

 
Når det kommer til at skabe en uforglemmelig fest, er Partyline det oplagte valg. Vi har et stort udvalg af ikke bare telte, men også service, borde og stole. Vores priser er lagt, så alle kan være med, og så har vi arbejdet med teltudlejning i København og omegn de sidste 20 år – så vi ved, hvad vi laver. Vi rådgiver dig gerne, når du for eksempel skal finde ud af, hilken type telt, du har brug for.
 

Hvor stort skal teltet være?

 
Når du skal ud og leje telt til den ene eller anden begivenhed, er det en god ide at danne sig et overblik over, hvor mange gæster, du skal have plads til. Som tommelfingerregel siger vi, at det er passende at regne med ca. 1 m2 per person. Hvis du også skal have plads til en buffet, musik eller andet – så skal du have mere plads. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til festudlejning.

Et sikkert og trygt valg

 
Med over 20 års erfaring i branchen og høj faglig stolthed, får du teltudlejning med telte af høj kvalitet og stor fleksibilitet, der lever op til alle gældende krav på området.
Vores telte er alle certificeret efter de nye 2015-regler, brandgodkendte og i det nyeste materiale. Du får derfor den bedste kvalitet til aftalt pris og tid, og der venter ingen ubehagelige overraskelser i form af uforudsete udgifter eller manglende produkter. Uanset om du har brug for teltudlejning på Sjælland, Falster eller Møn, er du sikret den bedste service. 

 

Service som højeste prioritet

 
Når du skal vælge udlejningsfirma, er det vigtigt, at du føler dig fuldstændig tryg ved samarbejdet.
 
Inden du træffer valget, om at benytte os som dit udlejningsfirma, kommer vi derfor gerne på forhånd ud til en uforpligtende samtale og gratis opmåling af området. Her får du vores råd til den bedste udnyttelse af arealet og teltform, hvor vi gerne rådgiver dig omkring alt lige fra opdækning og opstilling af borde, buffet med mere.
 
Dertil sørger vi naturligvis både for opsætning og nedtagning af teltet, når det passer ind i dine planer. Du kan altså føle dig fuldstændig tryg ved leje af festtelte fra Partyline teltudlejning.
 
Vil du høre mere om dine muligheder for leje af festtelte hos Partyline teltudlejning i Faxe, Næstved og Præstø, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 19 55 82.
Klik her for at gå til bestillingsliste
Gør din fest uforglemmelig
Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Vælg dato:
 
By:
 
Cirka antal gæster:
 
Dine informationer:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Eventuel besked:
 
Party Line             www.absolutfest.dk             Københavnsvej 311 - 315             4760 Vordingborg             Tlf. 40 19 55 82
Party Line | www.absolutfest.dk | Københavnsvej 311 - 315 | 4760 Vordingborg | Tlf. 40 19 55 82