40 19 55 82 | 40 68 55 82
Vi kører på hele
Sjælland, Falster og Møn

Teltudlejning på Sjælland

Har du planlagt at holde årets sommerfest? Skal brylluppet fejres i det fri? Eller står næste firmaarrangement for døren, og søger I et sted, der tilbyder teltudlejning i Næstved, Præstø eller Faxe?
 
Uanset arrangement eller fest er du kommet til rette sted. Partyline teltudlejning på Sjælland er din personlige og engagerede samarbejdspartner til festen.
 
Ring på telefon 40 19 55 82 og hør mere om vores leje af festtelt på Sjælland, Falster og Møn.

Leje af festtelt – fleksible løsninger

 
Partyline teltudlejning tilbyder teltudlejning i Præstø, Faxe og Næstved til både private og erhverv. Du finder et bredt udvalg af teltløsninger, og stort set ingen opgave er umulig.
Vi tilbyder leje af festtelt til blandt andet:
 
•    Sommerfest
•    Konfirmation
•    Bryllup
•    Firmaarrangementer
•    Festivaler
•    Julemarkeder
Har du brug for den helt store pakkeløsning med både telt, borde, stole, duge, service, osv., står vi klar til at hjælpe dig.
 
Læs for eksempel mere om vores udlejning af borde og stole.
 

Et sikkert og trygt valg

 
Med over 20 års erfaring i branchen og høj faglig stolthed, får du teltudlejning med telte af høj kvalitet og stor fleksibilitet, der lever op til alle gældende krav på området.
Vores telte er alle certificeret efter de nye 2015-regler, brandgodkendte og i det nyeste materiale. Du får derfor den bedste kvalitet til aftalt pris og tid, og der venter ingen ubehagelige overraskelser i form af uforudsete udgifter eller manglende produkter.

 

Service som højeste prioritet

 
Når du skal vælge udlejningsfirma, er det vigtigt, at du føler dig fuldstændig tryg ved samarbejdet.
 
Inden du træffer valget, om at benytte os som dit udlejningsfirma, kommer vi derfor gerne på forhånd ud til en uforpligtende samtale og gratis opmåling af området. Her får du vores råd til den bedste udnyttelse af arealet og teltform, hvor vi gerne rådgiver dig omkring alt lige fra opdækning og opstilling af borde, buffet med mere.
 
Dertil sørger vi naturligvis både for opsætning og nedtagning af teltet, når det passer ind i dine planer. Du kan altså føle dig fuldstændig tryg ved leje af festtelte fra Partyline teltudlejning.
 
Vil du høre mere om dine muligheder for leje af festtelte hos Partyline teltudlejning i Faxe, Næstved og Præstø, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 19 55 82.
Klik her for at gå til bestillingsliste
Gør din fest uforglemmelig
Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Vælg dato:
 
By:
 
Cirka antal gæster:
 
Dine informationer:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Eventuel besked:
 
Party Line             www.absolutfest.dk             Københavnsvej 311 - 315             4760 Vordingborg             Tlf. 40 19 55 82
Party Line | www.absolutfest.dk | Københavnsvej 311 - 315 | 4760 Vordingborg | Tlf. 40 19 55 82