Tilbehør til alle festlige lejligheder

Vi hjælper jer gerne med alle jeres ønsker

Alt til festen - Samlet ét sted

Enhver stor fest fortjener de rette rammer og det rette udstyr. Hos Partyline teltudlejning finder du alt, som du har brug for til festen. Vi udlejer alt til festen i Næstved, Faxe og Præstø samt resten af Sjælland.

Sæt stemningen med et robust kvalitetstelt, en flot bordopdækning, en eksklusiv oppyntning og en perfekt belysning.

Ring på telefon 40 68 55 82 og hør mere om dine muligheder for udlejning af festartikler med mere.

Se tilbehør til festen her

Festartikler til enhver lejlighed

Igennem tidens løb har vi hjulpet med både teltudlejning, festudlejning og serviceudlejning i forbindelse med et hav af forskellige begivenheder og fester året rundt.

Med os som dit tilknyttede festudlejningsfirma har du derfor ingen grund til bekymring. Du får effektiv levering, opsætning og nedtagning af alt til festen. Uanset om du har brug for hjælp til børnefødselsdagen, brylluppet, receptionen eller festivalen, har vi alt til festen, der skal holdes i Faxe, Næstved eller Præstø.

Her finder du alt til festen

  • Festtelte (med/uden innerlining)
  • Belysning, lysdæmpere
    og varmeelementer
  • Fadølsanlæg og kaffemaskiner
  • Service, vaser og lysestager
  • Duge og røde løbere
  • Borde og stole
  • Samt meget, meget mere.

Er du usikker på, hvordan en optimal løsning ser ud for dig, får du således professionel hjælp baseret på solid erfaring og høj kvalitet. Det giver dig tryghed og vished for, at din festopdækning bliver perfekt til lejligheden.

Du får altså den bedst mulige service og kvalitet med Partyline, der tilbyder alt til din fest i Præstø, Faxe og Næstved.

Kom forbi og lad dig inspirere

Har du brug for at finde inspiration til festen, og er det efterhånden blevet til en uoverskuelig opgave at sammensætte den helt perfekte opdækning. Så er du altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Vordingborg. Her har vi eksempler på forskellige opsætninger og opdækninger til enhver fest.

Planlægger du et arrangement, tilbyder vi alt til festen i Næstved, Faxe og Præstø. Er der noget, vi ikke har i vores sortiment, står vi stadig klar med hjælp og rådgivning. Vores samarbejde med underleverandører betyder, at du blot behøver at kontakte os, og så sørger vi for at skaffe de ting, du ønsker til din fest.

Ring på telefon 40 68 55 82 og bliv klogere på dine muligheder med Partyline teltudlejning.

Se varen på bestillingssiden