Udlejning af duge og servietter

Vi hjælper jer gerne med alle jeres ønsker

Udlejning af duge og servietter

Har du tænkt over, hvilken dug du skal have på dit bord til din næste store fest?

Partyline teltudlejning tilbyder udlejning af duge fra vores base i Vordingborg i Sydsjælland, nær Falster. Vi kører på hele Sjælland og hjælper også gerne med den hele løsning.

Her på siden kan du blandt andet læse mere om vores service inden for:

  • Teltudlejning
  • Udlejning af borde og stole
  • Og udlejning af service
Se vores udvalg af duge her

Gør borddækningen til en leg

Det bliver hurtigt en større opgave at skaffe dugen til festen med de mange gæster. Det kræver borddækning af mange borde og derfor et skarpt overblik.

Med os ved roret behøver du ikke bekymre dig om andet end bestillingen af dugene. Hvis det ønskes, kan vi – efter aftale – sørge for både udlejning af duge og for alle dele af bordopdækningen. Det giver dig tid og rum til at lægge dine kræfter et andet sted.

Du får altså professionel og erfaren hjælp efter dine ønsker og behov, så du trygt kan koncentrere dig om den øvrige festplanlægning.

Alt i udlejning af duge fra Sydsjælland

Uanset om du skal bruge duge til caféborde, aflange borde, runde borde eller noget helt fjerde, finder du her dugene til lejligheden.

Vi har duge i alle regnbuens farver. Som udgangspunkt anbefaler vi dog hvide duge, da de går til langt de fleste fester. Farvetemaet kan komme til udtryk via blomsterdekorationer eller anden bordpynt, som står flot til den hvide baggrund.

Fordelen ved at vælge hvide duge er, at du ikke behøver bekymre dig om farveligheden dugene imellem. Vælger du eksempelvis farvede duge, kan der ofte være en forskel i farven grundet vask eller solblegning.

Fleksibel og engageret service

Benytter du dig af vores service inden for udlejning af duge eller stofservietter, får du hurtig og fleksibel service. Vi kommer, når du har brug for det og tilbyder også hjælp med borddækningen. Eller du kan afhente duge eller stofservietter efter aftale.

Ring og hør mere på telefon 40 68 55 82

Tag på tur i de flotte omgivelser i Sydsjælland, hvor vi hilser dig velkommen i vores showroom i Vordingborg nær Falster. Her får du alt den inspiration, du kan rumme. Benyt lejligheden til at gøre brug af vores tilbud om udlejning af duge samt mere.

Klik her for at gå til bestillingsliste