Festudlejning Næstved, Præstø, Møn & Faxe

Vi hjælper jer gerne med alle jeres ønsker

Udlejning af service

Når du skal holde din næste store fest, rækker dit eget service måske ikke til antallet af gæster. Det er der heldigvis råd for.

Hos Partyline tilbyder vi serviceudlejning i Præstø og på Møn. Vi står også til rådighed med festudlejning på resten af Sjælland, hvor vi gerne står for levering og opsætning af alt lige fra telt til borde og stole.

Læs mere om leje af festtelt her.

Vil du høre mere om, hvordan vi med fordel kan tilpasse en løsning til dine behov og ønsker, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 68 55 82

Service til enhver lejlighed

Hvad enten du planlægger den store bryllupsfest, en hyggelig sommerfest eller reception i firmaet, har vi servicet til lejligheden. Derudover tilbyder vi alt til festudlejning.

Med vores serviceudlejning i Præstø, på Møn og omegn finder du et bredt udvalg af bestik, tallerkener og glas. Vi udbyder service, som er perfekt til det eksklusive og romantiske bryllup eller service, der er velegnet til havefesten. Udlejning af vores service er inklusive opvask ved 85° - hvilket garanterer skinnende rent porcelæn, der er klar til opdækning.

OBS: ALLE PRISER ER INKLUSIVE MOMS OG OPVASK

Få inspiration i Vordingborg-showroom

Dyk ned i vores sortiment, og find servicet til din fest. Du er også velkommen til at besøge vores showroom i Vordingborg, hvor du kan lade dig inspirere af forskellige bordopdækninger – både til bryllup og halbal.

Her ser du hele løsninger lige fra bestik og tallerkener til vaser og lysestager.

Vi vejleder dig naturligvis gerne i dit valg af service, så du får den perfekte sammensætning af både service, dug, borde, stole med mere.

Se varen på bestillingssiden

Festudlejning på Sjælland i 30 år

I over 30 år har vi hos Partyline sørget for alle detaljerne omkring både små og store fester. Hos os kan du få både telt, borde og stole, duge og ikke mindst service. Vi har samlet alt det, du skal bruge til festen, på ét sted, og vi har også forskellige muligheder for lys og varme, fadølsanlæg, kaffemaskiner og meget andet.

God service og masser af erfaring

Vi ved, at vi ikke er de eneste om buddet, når det kommer til udlejning af service, men til gengæld kan vi garantere god service og erfarne medarbejdere, der hver dag knokler for at gøre din fest til noget særligt.

  • Partyline er en familievirksomhed, der i 30 år har arbejdet for at skabe de bedste rammer for de bedste fester.
  • Vores festudlejning gælder ikke bare Sjælland, men hele Danmark – vi har endda også kunder i udlandet.
  • Vi har et stort sortiment med alt til festen – og er der noget du mangler, kan vi skaffe det.
  • Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så ring og lad os tage en snak om jeres fest.

Tilbydes der kun udlejning af service nær Sydsjælland og Falster?

Ønsker du at høre mere om vores forskellige udlejningsservices og øvrig festudlejning Sjælland, er du altid velkommen til at ringe og høre nærmere på telefon 40 68 55 82