Store telte/lagertelte til alle formål

Vi hjælper med telte til alle formål, også til de uventede udfordringer

Telte til alle formål

Vi oplever stor efterspørgsel på telte til alt lige fra små og store selskaber til lager og opbevaring. Coronaepidemien har desuden øget teltbehovet kolossalt, og derfor tilbyder vi som noget nyt telte til besøg, coronatest, undervisning og lignende formål.

Ring til os på 40 68 55 82 og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtig løsning. Vi leverer hurtigt over hele Sjælland.

Se varen på bestillingssiden

Besøgstelte - en smart måde at bevare kontakten på

Med besøgstelte har man en både praktisk og fleksibel løsning, som givere plejehjemsbeboere mulighed for at være sammen med deres pårørende i situationer, hvor restriktionerne sætter begrænsninger for indendørs besøg.

Coronatelte - når testbehovet pludselig skyder i vejret

Coronasmitten kan variere meget fra et område til et andet. Behovet for at opføre lokale testfaciliteter kan derfor opstå lige pludselig. Vi kan lynhurtigt levere coronatelte, når situationen spidser til, og der er brug for faciliteter til hurtig afvikling af tests.

Udlejning af telte til skoler og institutioner for ekstra m2

Restriktionerne i forhold til corona stiller krav til skoler og institutioner om større afstand mellem elever og børn. Hvis de ekstra kvadratmeter ikke kan findes inden for skolens eller institutionens egne vægge, stiller vi telte til rådighed.

Der er naturligvis mulighed for at få leveret teltene med varmeanlæg, og der er desuden mulighed for at leje borde og stole.

Lagertelte - når der er behov for ekstra plads til opbevaring

Hvis der er akut behov for ekstra lagerkapacitet rykker vi hurtigt ud med vores telte. Vi har telte i mange forskellige størrelser, som også kan bruges til brug for opbevaring ved behov for mere lagerkapacitet. Teltene kan lejes for både kortere og længere tid, så kontakt og fortæl om dit behov, så fortæller vi dig om mulighederne.

Se varen på bestillingssiden

Et helt igennem trygt valg

Med vores over 30 års erfaring i branchen og vores høje faglig stolthed, får du teltudlejning i høj kvalitet og med stor fleksibilitet, der lever op til alle gældende krav på området.

Alle vores telte er alle certificeret efter de gældende regler, brandgodkendte og i det nyeste materiale. Du får kort sagt den bedste kvalitet til aftalt pris og tid, og der venter ingen ubehagelige overraskelser i form af uforudsete udgifter eller manglende produkter.

Se varen på bestillingssiden

Vil du høre mere om mulighederne for at leje telte hos Partyline teltudlejning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 19 55 82 .