Udlejning af borde og stole - Næstved, Faxe, Præstø, Falster & Møn

Stort sortiment til alle slags fester

Udlejning af borde og stole

Søger du et kvalitetsbevidst og serviceminded udlejningsfirma med udlejning af borde og stole i Næstved, Faxe, Præstø og på Falster og møn, som gerne giver dig gode råd med på vejen, når du skal afholde din næste store fest?

Så er du godt sikret med Partyline teltudlejning som din samarbejdspartner.

Få tid til planlægning

Du får den bedst mulige service, og efter aftale med dig sørger vi gerne for alt lige fra levering, opstilling og opdækning, så du kan koncentrere dig om andre gøremål, som naturligt følger med planlægningen af en større fest. Med vores hjælp og erfaring, får du altså mere tid og overskud.

Har du brug for en hel løsning med leje af for eksempel service til bordopdækningen, kan du læse mere om udlejning af service her

Borde og stole til ethvert formål

Fra vores base tilbyder vi udlejning af borde og stole Faxe, Næstved, Præstø og på Møn og Falster. Alle borde og stole er i høj kvalitet, og vi tilbyder stor fleksibilitet ved udlejningen. Du finder et væld af muligheder. Vi har bl.a. borde og stole velegnet til den årlige sommerfest, det eksklusive bryllup, den sjove børnefødselsdag eller den afslappede reception.

I sortimentet finder du blandt andet:

Ønsker du tilbehør til stolene i form af stoleovertræk til det mere eksklusive bryllup, har du også mulighed for dette. Til vores banquetstole har vi blandt andet flotte, hvide stoleovertræk med store sløjfer.

Udlejning af borde og stole med kunden i centrum

Du har hos Partyline teltudlejning en oplagt mulighed for at samle alt ét sted. Udlejning af borde og stole, telt, service samt meget andet. Vi giver dig gerne gode råd og vejledning med på vejen, når du vælger os, så du får en optimal udnyttelse af rum, tid og sted.

Skulle der mod forventning være noget, du ønsker, som vi ikke har, er der ingen grund til at fortvivle. Vi har mange dygtige underleverandører rundt omkring på Sydsjælland og Falster, som vi samarbejder med, og vi har før været behjælpelig med eksempelvis udlejning af toiletter.

Tøv ikke med at kigge forbi vores butik og showroom i Vordingborg, hvis du er interesseret i udlejning af borde og stole på Falster og Møn eller i Præstø, Faxe og Næstved, eller kontakt os på telefon  40 19 55 82. Vores showroom byder på inspiration i alverdens former og farver, som giver dig ideer til din fest.

Se varen på bestillingssiden